Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tady to je špatně už od roku 1918 protože jsme se od R-U neměli trhnout.

0 1
možnosti
Foto

Nemyslím že by se chtěl autor vrátit do doby minulé, pouze hodnotí současnou situaci. Ale toho Napoleona bych vynechala.

1 0
možnosti

to jsou kecy to se neda vydrzet

0 4
možnosti

Pane autore, asi jste už zapomněl, jak to tady za totáče vypadalo. Ano, stát funguje špatně, občanská společnost ještě hůř, ale pořád je to stokrát lepší, než to, co bylo.

Ty vaše banány, to je jenom velmi hloupé klišé. Ale pochybuju, že byste dnes mohl psát blogy na počítači, kdyby tady zůstal normalizační režim. To by počítače byly k mání jenom v Tužexu za nehorázné ceny.

2 3
možnosti

Napoleona máme - Víťa Bárta, když se vyfikne, tak se mu náramně podobá. Ale vážně - na současné možnosti vědy a techniky (včetně informatiky) a nejefektivnějšímu tržnímu modelu se ten republikový koláč zmenšuje a přitom ještě více voní koninou či éčky. A většina lidí by více pracovala aby měla vyšší výdělek. Není to divné, že to nejde?

2 0
možnosti
Foto

režim mele z pos,ledního, ekonomicky dohrál. Po odchodu p.Kalouska zjistíme další skryté dluhy, jimiž jsou církevní restituce a série emisí nekrytých dluhopisů Rv

5 1
možnosti

jak muze mlit z posledniho kdyz to neni rezim?

0 3
možnosti
Foto

jeden týden v měsíci se vrátit do doby předešlé...to by možná vyléčilo i Vás.

6 6
možnosti

Vrchol naivity. Určité lidi nevyléčí nic. Jim prostě vyhovovalo když všichni, až na pár vyjímek, měli holé zadky. Nebylo co závidět, nebylo moc o co usilovat, byli lepší sociální vztahy, protože lidem nic jiného nezbývalo, ... . A tihle lidé byli v té době šťastní.

2 1
možnosti

M43i53l70a72n 76K37e71s15l

23. 5. 2013 14:26

Chytří jako MMF.Kdo ?No přece naši odboráři.Jejich boss(není jediný),to co vzkazuje MMF, duje do nejlepšího ministra financí ve střední Evropě a okolí již hodně dlouho.Dokonce,jak jsme viděli v televizi,i u piva.Hučí však do bolavého ucha- marně.Naši  sousedé již vystartovali a běží.Ne,že by bůhvíjak pelášili,ale běží.My přemýšlíme,zda máme zakleknout do startovacích bloků.Zpoždění je rozdíl mezi pevným a letmým startem.

4 2
možnosti
Foto

O12t71a63k68a95r 84S39e55k17l

23. 5. 2013 13:52

Souhla s příspěvkem p.Salajky. Věta v blogu : Všechno za komunistů fungovalo, kromě ekonomiky - je opravdu velmi ..... hlubokomyslná !

1 9
možnosti

Autore,tak si nějak protiřečíte.Když komunisté přivedli ekonomii ke krachu,tak už přece nemohlo nic zkrachovat,ale možná snad morální krach společnosti.Myslíte to dobře,ale....

4 6
možnosti

Moza jeste krach marxismu leninismu.

0 6
možnosti
  • Počet článků 105
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 944x
Kdo jsem? Dnes už vlastně "nýmand". Dědek nad hrobem, který se i přesto ještě stále zajímá o život kolem sebe. O všecko, počínaje politikou a konče fotografováním.

Seznam rubrik