Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J82a30n 43F60r48o59l47í88k

25. 7. 2013 16:58

Pan mimistr Vás autore vyslyšel a úsek u Brna (9 křížů) zadal rakouské Alpine Bau. Vysledkem je dvouměsíční nečinnost. Tak nám to ti Rakušáci zase ukázali jak se to správně dělá.:-P

0 0
možnosti

Je to slendrian panujíci ve stavebnictví.Zakázku získá firma x,ta to předá firmě y,ta zase z,ve finale delnik musi živit Troji papalase a na něj zbude ohlodana kost.

0 0
možnosti

Je to přesně tak jak popisujete.

Syn pracuje ve firmě, která dělá servis a opravy počítačů.Komerční banka před pár lety vypsala konkurs na udělání auditu na počítače ve všech jejích pobočkách.Přihlásila se i jejich firma.I když podali nejnižší nabídku, tak nevyhráli, vyhrála firma s jinou nabídkou a ve finále tato firma to zadala jejich firmě.

Takže vlastně největší peníze získala firma, která podala nejvyšší nabídku.

Když jsem to vypravoval sousedovi, který má elektrikářskou firmu, tak mi řekl, že toto se odehrává i ve stavebnictví.Postaví se objekt a zadavatel udělá výběrové řízení na udělání celé elektriky do objektu.VYŽDYCKY to vyhraje firma s největší nabídkou, která to opět zadá firmě, která se přihlásila s nejnižší nabídkou.

Zkrátka korupce tady kvete ve všech oborech.

1 0
možnosti

Dceru mám vdanou v Austrálii a nyní jsou se zeťákem tady na návštěvě.Projížděli jsme kilometrovým úsekem, kde opravovali v jednom pruhu silnici a doprava byla řízena semafory.Na celém úseku pracovali dva pracovníci a z toho jeden rozhazoval štěrk lopatou a druhý se o lopatu opíral.Zeťák jen kroutil hlavou, jak je toto možné.V Austrálii se takovýto úsek opravuje jedině v noci , na úseku by pracovalo tak 20-30 lidí a takovýto úsek by byl během jedné noci opraven.Strašně se divil, jak je možné, že takovéto firmy u nás vůbec existují.

1 0
možnosti

Je to jednoduché - máme tady odbory, hygienu, komunistický zákoník práce atd.................

2 0
možnosti
  • Počet článků 105
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 944x
Kdo jsem? Dnes už vlastně "nýmand". Dědek nad hrobem, který se i přesto ještě stále zajímá o život kolem sebe. O všecko, počínaje politikou a konče fotografováním.

Seznam rubrik