Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LV

1) Podle odhadů potenciálních dodavatelů registrační pokladna bude stát (včetně všech legrácek okolo, jako je schválený software, registrace registrační pokladny atd.) cca 20 tisíc korun za kus. Zdroj http://ekonomika.idnes.cz/miroslav-kalousek-a-program-top-09-pro-zivnostniky-fwk-/ekonomika.aspx?c=A130910_141754_ekonomika_spi

2) I kdyby před kadeřnictvím šmiki-šmiki seděl celý berňák, těžko může dokázat, že všichni, kteří vešli dovnitř (vyšli ven), se tam nechali nakadeřit. Možná se přišli jenom objednat, možná to byli dodavatelé...

3) Myslíte, že bude složité rozepisovat výkony uskutečněné na jedné hlavě na víc hlav? Specielně v kadeřnictví (obecně tam, kde neprojdou tisíce lidí denně), existuje okruh stálých klientů, kteří stejně nebudou vyžadovat doklad. A bude-li to nutné, rozepíšu na jednoho zákazníka mytí, na druhého stříhání, a to přesto, že budu mít a stříhat obě hlavy, a je to. Berní úředník před krámem stejně nepozná nic.

Tak k čemu je registrační pokladna?

2 1
možnosti
MP

1/I v samoobsluze mnoho lidí nechce paragon. 2/ Nejen koupě, ale i pravidelná údržba, která je povinná, radikálně zvýší náklady drobným živnostníkům, kteří se tím pádem stanou nezaměstnanými.3/musí se zřídit desetitisíce nových úředníků. Skutečně se to vyplatí ?!?

0 0
možnosti
Foto

Někdo tu asi před týdnem dával podobný blog o pokladnách na Slovensku s tím, že to tam zatím moc svůj velký úkol neplní, proto se prý přišlo i tou loterií pokladních bločků.:-)

1 0
možnosti
MN

Pán je mimo šíny a asi nezná mapu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 105
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 944x
Kdo jsem? Dnes už vlastně "nýmand". Dědek nad hrobem, který se i přesto ještě stále zajímá o život kolem sebe. O všecko, počínaje politikou a konče fotografováním.

Seznam rubrik