Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MH

mowla

27. 3. 2011 13:38
Autor článek podává s nadsázkou, má ale, bohužel, pravdu...

MS - a zejména jeho marketingoví odporníci vědí daleko lépe, co BFU potřebuje, než uživatel sám... Jako marketingová strategie dobrý, péče o stávající zákazníky je (kromě "záplat") ovšem mizivá až nulová...

;-O

0 0
možnosti
KE

Karel Endler

27. 3. 2011 18:21
Re: Autor článek podává s nadsázkou, má ale, bohužel, pravdu...

Evidentně o té péči moc nevíte. Nebo nejste platící zákazník Microsoftu.

0 0
možnosti
ZV

Matifuck

27. 3. 2011 13:29
Starej Bruna by to řešil sekyrou

Doporučil bych přechod na psací stroj a příspěvky do tištěných plátků, pane.

0 0
možnosti
TH

Lahvan

27. 3. 2011 12:55
No jo no.....

To jsem zvědavý, co budete dělat, až si koupíte jablíčko a ono bude aktualizovat také. :-) Je hloupost srovnávat rychlovarnou konvici a softwarový produkt. Do rychlovarné konvice lejete pořád stejnou vodu a připojujete jí pořád na stejné napětí. Žádná změna. Jenže co se týče počítačů byste měl vědět, že vývoj jde hodně dopředu a tímto je váš operační systém pořád "nový" Schopný přijímat nová zařízení, která v dobách vývoje neexistovala, odolný proti novým virům, odolný proti novým útokům lidí, kteří se baví, nebo živí tím, že vykrádají data z cizích počítačů. A za to Microsoft nemůže, ten se stejně jako třeba Apple a jiní stará o to to aby jste třeba jednoho dne neměl počítač bez fotek.........

0 0
možnosti
TH

Lahvan

27. 3. 2011 12:55
Re: No jo no.....

Nevěřím tomu, že vám zmizela fotka a najednou se objevila informace o aktualizaci. To bývá VŽDYCKY při vypínání a někdy pak při startu systému. Ale pokud počítač vypínáte vypnutím ze zásuvky, tak možná jinou možnost nemá. Zkuste používat věci tak jak je třeba a ty věci se pak budou chovat jak mají.

0 0
možnosti
HVJR

Hynek Vilém Jarmila reloaded

27. 3. 2011 12:51
Office 2010

Jen bych dodal, že jako profesionální uživatel odmítám používat intuitivní šmejd zvaný Office 2010. Proč musí chlapci z mikrosoftu s každým novým produktech nutně všechny naštvat?

0 0
možnosti
KE

Karel Endler

27. 3. 2011 18:23
Re: Office 2010

To teda moc profesionální nejste, Oskare Františku Aleno.

0 0
možnosti
G

Gašpo

27. 3. 2011 12:40
Predpokladám, že tento blog je myslený trochu parodicky

a autor po toľkoročnom používaní kompu nie je až taký nešika.;-D

Ono je to ako s čokoľvek iným. Ak si kúpite auto, možete s každou blbosťou jazdiť do servisu a za všetko platiť, alebo sa naučíte si doplňovať olej, vodu.... sám.

Ja s počítačom pracujem profesionálne a naopak ma celkom štve, že novšie systémy i aplikácie sa niekedy snažia za každú cenu vyjsť BFU uživateľom v ústrety, takže tí čo sú zvyknutí prisposobiť si prostredie podľa svojich potrieb to majú ťažšie a ťažšie.;-)

0 0
možnosti
PB

Picolik

27. 3. 2011 12:26
BFU

Děkuji, konečně vokno do duše běžného uživatele;-D Myslím že když počítač vyhodíte uděláte jedině dobře. Na úpravu fotek pak lze používat temnou komoru jako zastara.R^;-D

0 0
možnosti
ZJ

Jean-Luc Picard

27. 3. 2011 12:19
klasický PEBKAC

PEBKAC je zkratka anglického Problem Exists Between Keyboard And Chair (Česky: Problém se nachází mezi klávesnicí a židlí).

A hned je na vině ten zatracený krám nebo operační systém. Když si koupíte mikrovlnku, tak si k ní (doufám) přečtete návod. Tady jste to asi neudělal. Ten systém umožňuje nastavení stahování aktualizací - nestahovat, upozornit na novou aktualizaci, stáhnout a počkat až povolíte aktualizaci a plně automaticky stáhnout a nainstalovat.

Víte ona většina těch aktualizací je ve váš prospěch a hlavně více jak 80% je kvůli "hajzlíkům" kteří hledají díry jak zneužít cizí počítače. Je to taková údržba, v autě asi také měníte olej, měníte brzdové destičky, občas dolejete baterii destilovanou vodou, měníte svíčky, kabely ... No a to je něco podobného.

Mimochodem jen dál vypínejte počítač vytažením ze zásuvky a potom nadávejte, co vše se vám ztratilo. 

0 0
možnosti
JK

optimi

27. 3. 2011 11:33
Ubuntu

Je mi 61 let a 5 let nevím co jsou WIN a zároveň taky nevím co to je reset počítače. Samozřejmě 1-2 jsem tak experimentoval s Linuxem, že by mi inteligentnější pc asi vrazil pár facek, ale nesouviselo to se systémem. Zatím jsem se 2x radil na fóru a několikrát vstupoval do nastavení abych připojil kameru a skener s tiskárnou. Skener fungoval automaticky ale stará tiskárna Lexmark X 1180 ne. Používám pc celý den pro práci - ofisy, grafiku a nebojím se experimentovat, protože vždy jsem začínal když to nebylo dokonalé, počínaje DOSem, WORKsem pod DOSem. Dostal jsem pc s německým DOSem, neuměl jsem německy a nevěděl co to je pc, ale pc Schneider bez HD ale už s disketami 3.5" a WORKsem na němž jsem zpracoval restituční nároky 3000 lidí mi otevřel přístup do světa počítačů.

Nebojte se Linuxu, Ubuntu je již hotový produkt.

0 0
možnosti
KE

Karel Endler

27. 3. 2011 18:25
Re: Ubuntu

Jasně, léčí i zlomené nohy.

Já jsem ostatně pro, ať si lidi linux zkusí a tu hubu si natlučou sami.

0 0
možnosti
PV

Celestyn z Celestynowa

27. 3. 2011 11:23
Takze jsme se vlastne z clanku dozvedeli,

ze Vam vadi automaticke aktualizace operacniho systemu.

Nicmene je docela zajimave precist si, jak na to nahlizi laik.

0 0
možnosti
JM

J i ř í

27. 3. 2011 11:17
F. R. Čech

Líbilo se mi, jak František Ringo Čech v jedné knize popisoval, jak ho naštvalo, když dopsal na PC dopis, načež se objevila hláška "Chcete uložit změny?" Rozčílil se: "Já nechci uložit žádné změny, já chci uložit to, co jsem napsal! A dal NE..."

0 0
možnosti
  • Počet článků 105
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 944x
Kdo jsem? Dnes už vlastně "nýmand". Dědek nad hrobem, který se i přesto ještě stále zajímá o život kolem sebe. O všecko, počínaje politikou a konče fotografováním.

Seznam rubrik